Over Pink Kiwi

Pink Kiwi is een webwinkel vol met prachtige producten van papier en karton. Speelgoed voor kinderen, kaartjes, schriften, puzzels, spellen en nog veel meer. Allemaal van de beste merken van Europa en duurzaam gemaakt.

De producten hebben een extra focus op kinderen inspireren tot creativiteit en het uitleven van hun fantasie. Zij bouwen hun speelgoed zelf om mee te spelen of zij creëren hun eigen vrolijke decoratie voor in hun slaapkamer. Ons speelgoed is heel geschikt om te decoreren met stickers, verf, kleurpotloden en viltstiften. Naast het speelgoed en papieren producten vind je bij Pink Kiwi ook stiften, verf, tape en meer om je creativiteit de vrije loop te kunnen laten.

Over de oprichtster van Pink Kiwi

Pink Kiwi is opgericht door Linda van Zomeren en is gevestigd in Groningen. Wie zit er toch achter die roze kiwi?

Hai! Ik ben Linda en ik heb PinkKiwi.nl opgericht. In het dagelijks leven ben ik webdesigner en maak vanaf een thuiskantoor websites en webshops. Maar steeds webwinkels bouwen voor anderen en nooit voor jezelf gaat toch geuken. Ik wil ook vanuit de praktijk leren, mooie producten presenteren en ervaren hoe het is om een webwinkel te runnen. Daarom heb ik ook een paar eigen webwinkels, waaronder HappySeeds.nl en PinkKiwi.nl Stuk voor stuk vrolijke webwinkels waar de klant voorop staat. De producten moeten goed van kwaliteit zijn, duurzaam zijn en een positief gevoel oproepen. De website moet ook echt wat toevoegen door het assortiment en de informatie over de producten. Het is een proces wat nooit ophoudt, want er zijn altijd verbeteringen en toevoegingen te doen. Ik vind het in ieder geval erg leuk om deze webwinkel te runnen en webwinkels voor anderen te maken. Ik hoop dat mijn groeiende klantenkring zich echt geholpen voelt met de producten van Pink Kiwi.

Linda

Heb je vragen over Pink Kiwi? Neem dan contact op via het contactformulier of op info@pinkkiwi.nl

Jouw producten in de webwinkel?

Maak je hoogwaardige producten van papier of karton en lijkt het je leuk om te kijken of ik deze kan verkopen in de webwinkel? Heb je een bedrijf met geldige kvk-registratie? Neem dan ook contact met me op. Ik bespreek graag met je wat mogelijk is!

De producten van Cardboard & Kids op de voormalige site cardboardkids.nl zijn te koop bij Pink Kiwi.